Despre noi

Boutique Hotel Le Baron este o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Amplasat în mijlocul unei livade superbe și a unei grădini cu legume și fructe certificate ecologic, acest boutique hotel este cu adevărat unic. Conacul în stil neoclasic a fost construită în secolul al XIX-lea și a fost salvată de la degradare de o familie de sași, care a investit mult în reabilitarea completă a acesteia și continuă să o facă. Domeniul impresionant se întinde pe 6 hectare și oferă o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Travel

Vinuri și distilate premium

Suntem pasionați de arta de a alege vinuri care să sublinieze și să accentueze aromele preparatelor noastre, oferindu-ți astfel o călătorie culinară de neuitat.

Recomandarea noastră de bază pentru servirea vinurilor în timpul mesei este să înțelegeți că varietatea contează. Vinurile potrivite vor transforma masa voastră într-un festival de arome și gusturi.

ngs00624-web-2.jpg

Vinul spumant Prosecco sau chiar șampanie au capacitatea de a curăța cavitatea bucală, pregătindu-vă papilele gustative pentru a savura preparatele culinare.

Când vine vorba de aperitive, un vin alb sau roz este alegerea ideală. Aceste tipuri de vinuri sunt ușoare și revigorante, complementând perfect aromele și texturile aperitivelor. Un vin roșu de calitate este alegerea perfectă lângă un preparat din carne de porc sau pui la cuptor. Acesta va completa aromele intense și va adăuga o dimensiune nouă experienței gustative.

Un alt aspect esențial este să respectați temperatura de servire. Vinurile albe și roz trebuie să fie răcite la temperaturi mai scăzute, în timp ce vinurile roșii trebuie să fie servite la o temperatură puțin mai călduță pentru a dezvălui toate nuanțele lor aromatice. Într-o zi călduroasă de vară, temperatura camerei nu este întotdeauna cea mai potrivită pentru vinuri, așa că asigurați-vă că sunt păstrate la temperatura corectă.

ngs00625-web-1.jpg

În timpul mesei, nu vă grăbiți să consumați vinul. Luați-vă timp pentru a-l gusta și a-l savura în deplinătatea sa. Mirosul, gustul și textura vinului pot adăuga noi dimensiuni experienței gastronomice. Anul 2017 a fost un an binecuvântat pentru podgoriile din România, oferindu-ne vinuri cu arome complexe și echilibrate. Vă încurajăm să descoperiți vinurile din această recoltă; cu siguranță nu veți regreta. 

 

ngs00620-web-1.jpg

Distilatele premium reprezintă apogeul meșteșugului în lumea băuturilor spirtoase. Aceste licoare exquisite sunt obținute cu atenție la detalii, folosind cele mai fine ingrediente și metode tradiționale de producție, transmise din generație în generație. Distilatele premium oferă o experiență de degustare de neegalat, cu arome complexe și profunde, o finețe subtilă și un echilibru perfect.

Este vorba despre o capodoperă a procesului de distilare alcoolică care utilizează o coloană aromatică de monodistilare, proiectată pentru eficiență și precizie. Procesul începe prin spălarea și dezosarea fructelor, care sunt apoi fermentate în borhot la o temperatură constantă timp de 5-10 zile. Borhotul este apoi distilat, iar coloana aromatică ajută la separarea aromelor și a compușilor volatili. Produsul distilat este lăsat să macereze timp de 4-5 luni, îmbunătățind aromele și gustul.

 

pgtlphx6zx.jpg

 

Vă așteptăm cu drag la Hotel Boutique LeBaron pentru a vă ghida în călătoria vinicolă rafinată.