Despre noi

Le Barón este un loc idilic pentru a te retrage, unde exploratorii, cuplurile, familiile, dar şi iubitorii de wellness se pot caza şi savura o atmosferă excepţională autentică.

13 activități disponibile


Workshop Kokowa Chocolate

Descoperă arta ciocolatei sănătoase la Workshop-ul Kokowa Chocolate! Alături de Wanna de la Kokowa Chocolate, vei crea o ciocolată pe care o poți savura fără regrete, remușcări sau sentimente de vinovăție. Participanții vor învăța procesul de creare a unei ciocolate bean-to-bar de 70%. Un workshop delicios și educativ pentru iubitorii de ciocolată!

Vanatoare de trufe

Pădurile străvechi ale Transilvaniei găzduiesc multe feluri de comori ascunse, precum trufa neagră, cunoscută drept „diamantul negru al Transilvaniei”. Există diferite tipuri de trufe care cresc sub terenurile forestiere pe tot parcursul anului. Din aprilie până în august se găsesc trufe negre de vară (tuber aestivum), iar în cele mai reci luni ale anului, trufe de iarnă (tuber brumale).

Degustare de vin

Vinotecile de la Le Baron Boutique Hotel ascund vinuri excelente, maturate în butoaie de stejar. Atmosferă autentică, cu colecții impresionante de vinuri, perfecte pentru degustări fine. Paradisul iubitorilor de vinuri! <br><br/> Degustare de vin depinde de numărul de persoane care participă: cu 4 vinuri RON 120-150/persoană cu 5 vinuri RON 150-170/persoană

Inchirieri masini clasice

Descoperiți peisajele pitorești și bogăția istorică într-o experiență de neuitat. Oportunitate unică de a experimenta frumusețea și castelele din zona noastră în timp ce conduc una dintre mașinile noastre retro deosebite.

Fine dining

Experiența noastră culinară din inima Transilvaniei @Boutique Hotel le Baron include un meniu de 5, sau mai multe feluri de mâncare, preparat cu multă grijă, folosind ingrediente locale de la brandul nostru Transylvania’s Finest Foods. Fiecare fel este însoțit de un vin de cea mai bună calitate. Bucurați-vă de călătoria noastră culinară de neuitat!

Cursa cu trasura de cai

2 ore 150 RON/tur/persoana 3 ore 200 RON/tur/persoana Optional se poate face o plimbare romantica cu champanie si picnic in caruta, cu produse locale 300 RON/tur/persoana

Sauna

În inima pitorească a Transilvaniei, ascuns printre dealurile verzi și pădurile dese, se află Hotel Boutique LeBaron, o oază de lux și relaxare. Cu un peisaj spectaculos ce îmbracă natura într-o mantie de frumusețe, hotelul îți oferă o experiență unică în sauna sa, unde confortul se îmbină perfect cu priveliștea naturală de neuitat.

Ciubar

Pretul este per persoana pentru doua ore.

Jacuzzi

Pretul este pentru 2 ore per persoana.

Inchirieri biciclete

Sezonul cald este momentul perfect pentru a evada din agitația cotidiană și a te bucura de frumusețea peisajelor naturale. Dacă ești în căutarea unei escapade memorabile, Boutique Hotelul LeBaron îți oferă o oportunitate unică de a explora Transilvania pe două roți. Cu posibilitatea de a închiria biciclete și de a te aventura pe trasee pitorești. (Pretul este per zi si per persoana)

Masaj corp

Durata masajului este de 45 de minute.

Masaj la gat si umeri

Durata masajului este de 30 de minute.

Masaj total de relaxare

Durata masajului este de 45 de minute