Despre noi

Le Barón este un loc idilic pentru a te retrage, unde exploratorii, cuplurile, familiile, dar şi iubitorii de wellness se pot caza şi savura o atmosferă excepţională autentică.

12 activități disponibile


Vanatoare de trufe

Pădurile străvechi ale Transilvaniei găzduiesc multe feluri de comori ascunse, precum trufa neagră, cunoscută drept „diamantul negru al Transilvaniei”. Există diferite tipuri de trufe care cresc sub terenurile forestiere pe tot parcursul anului. Din aprilie până în august se găsesc trufe negre de vară (tuber aestivum), iar în cele mai reci luni ale anului, trufe de iarnă (tuber brumale). Cu mirosul său puternic și gustul intens, poate fi folosit pentru a rafina o mare varietate de paste, carne, mâncăruri de risotto sau se potrivește foarte bine pentru a face delicios ulei de trufe, -unt sau sare de trufe. Fiind o activitate misterioasă, vânătoarea de trufe oferă participanților săi o experiență unică. Dacă alegeți să vă petreceți vacanța în acest fel, suntem siguri că vă veți bucura de ea. Legătura dintre câini de vânătoare, vânători, trufe și natură trebuie experimentată personal pentru a-i aprecia adevărata valoare. Această activitate culminează cu o cină delicioasă, având trufele ca vedetă a serii. Jacob este vânătorul nostru de trufe cu experiență, un armean care s-a îndrăgostit de România și pe care îl consideră a fi casa lui din 2005. Echipa noastră este bucuroasă să vă aibă ca oaspeți!

Degustare de vin

Degustare de vin depinde de numarul de persoane care participa: cu 4 vinuri RON 120-150/persoana cu 5 vinuri RON 150-170/persoana

Fine dining

Experiența noastră culinară din inima Transilvaniei @Boutique Hotel le Baron include un meniu de 5, sau mai multe feluri de mâncare, preparat cu multă grijă, folosind ingrediente locale de la brandul nostru Transylvania’s Finest Foods. Fiecare fel este însoțit de un vin de cea mai bună calitate. Bucurați-vă de călătoria noastră culinară de neuitat!

Cursa cu trasura de cai

2 ore 150 RON/tur/persoana 3 ore 200 RON/tur/persoana Optional se poate face o plimbare romantica cu champanie si picnic in caruta, cu produse locale 300 RON/tur/persoana

Sauna

Pretul este per persoana pentru doua ore.

Ciubar

Pretul este per persoana pentru doua ore.

Jacuzzi

Pretul este pentru 2 ore per persoana.

Inchirieri biciclete

Pretul este per zi si per persoana

Masaj corp

Durata masajului este de 45 de minute.

Masaj la gat si umeri

Durata masajului este de 30 de minute.

Masaj total de relaxare

Durata masajului este de 45 de minute