Despre noi

Boutique Hotel Le Baron este o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Amplasat în mijlocul unei livade superbe și a unei grădini cu legume și fructe certificate ecologic, acest boutique hotel este cu adevărat unic. Conacul în stil neoclasic a fost construită în secolul al XIX-lea și a fost salvată de la degradare de o familie de sași, care a investit mult în reabilitarea completă a acesteia și continuă să o facă. Domeniul impresionant se întinde pe 6 hectare și oferă o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Evenimente private

Avem experienţă în organizarea nunţilor, zilelor de naştere, aniversărilor, botezurilor şi altor evenimente private. Terasa noastră frumoasă şi cele trei saloane mari pot fi folosite pentru a găzdui evenimente personalizate într-un cadru excepţional. Transformaţi evenimentul într-o experienţă de neuitat graţie serviciilor noastre excelente, delicateselor locale şi localului autentic unic.
 

Evenimente corporate

Salonul nostru mare de la etaj are capacitatea de a găzdui aproximativ 100 de persoane. La cerere, putem echipa camera cu toate echipamentele tehnice necesare pentru buna desfăşurare a evenimentului dvs. cum ar fi proiector, flipchart, microfoane etc. De asemenea, putem furniza special pentru dvs. şi echipa dvs., după orele de muncă, catering exclusiv şi showuri de muzică live. Suntem nerăbdători să organizăm un eveniment corporate personalizat într-un cadru unic doar pentru dvs.!

 

restauran_boutiquehotel_lebaron_06-min