Despre noi

Boutique Hotel Le Baron este o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Amplasat în mijlocul unei livade superbe și a unei grădini cu legume și fructe certificate ecologic, acest boutique hotel este cu adevărat unic. Conacul în stil neoclasic a fost construită în secolul al XIX-lea și a fost salvată de la degradare de o familie de sași, care a investit mult în reabilitarea completă a acesteia și continuă să o facă. Domeniul impresionant se întinde pe 6 hectare și oferă o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Cum ne găsiţi:

 

Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş se află la o distanţă de 25 de minute de hotelul Boutique. Dacă alegeţi varianta de a veni cu maşina, puteţi alege dintr-o multitudine de firme de închiriat maşini din interiorul clădirii aeroportului. Oferim transfer de la Târgu-Mureş la Găneşti şi retur (maximum 4 persoane) la preţul de 30 €/135 RON/drum.

 

Aeroporturile Sibiu/Cluj Napoca se află la o distanţă de 90 de minute de mers cu maşina. Avem disponibile maşini de închiriat la destinaţie. Oferim un transfer de la/spre aeroport (maximum 4 persoane) la preţul de 50€/225 RON/drum.

 

Adresa

Str. Principala 239, Ganesti, Mures, Romania, 547255

Numar de telefon

+40 744 622 965

Adresa de e-mail

office@le-baron.eu