Despre noi

Boutique Hotel Le Baron este o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Amplasat în mijlocul unei livade superbe și a unei grădini cu legume și fructe certificate ecologic, acest boutique hotel este cu adevărat unic. Conacul în stil neoclasic a fost construită în secolul al XIX-lea și a fost salvată de la degradare de o familie de sași, care a investit mult în reabilitarea completă a acesteia și continuă să o facă. Domeniul impresionant se întinde pe 6 hectare și oferă o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Business

Off-site meetings la conacul Le Baron

Ce sunt off-site meetings?

În mediul de afaceri modern, off-site meetings au devenit un instrument esențial pentru companii care doresc să își maximizeze eficiența și inovația. Aceste întâlniri, organizate în afara locației obișnuite de muncă, cum ar fi birourile companiei, oferă participanților un nou cadru, eliberat de presiunile și distragerile zilnice. Locațiile pot varia de la hoteluri și centre de conferințe la resorturi sau alte spații dedicate, toate concepute pentru a oferi un mediu mai relaxat și propice pentru creativitate și colaborare. Această schimbare de decor poate inspira noi idei și soluții, contribuind la succesul și creșterea companiei.

off-site-meetings1
 

Scopul și Beneficiile:            

 • Stimularea creativității: schimbarea mediului poate ajuta participanții să gândească "outside the box" și să vină cu idei noi și inovatoare. 
 • Îmbunătățirea colaborării: un cadru diferit poate încuraja o mai bună interacțiune între colegi, facilitând comunicarea și munca în echipă.
 • Concentrare și productivitate: lipsa distragerilor zilnice din birou poate crește capacitatea de concentrare a participanților, rezultând în întâlniri mai productive.         
 • Consolidarea echipei: activitățile de team-building și socializarea într-un mediu informal pot întări relațiile dintre membrii echipei.

Tipuri de Off-Site Meetings:            

 • Workshop-uri și training-uri: sesiuni de învățare și dezvoltare profesională într-un mediu diferit.
 • Retreat-uri executive: întâlniri ale echipelor de conducere pentru planificare strategică și decizii importante.
 • Sesiuni de brainstorming: întâlniri dedicate generării de idei și soluții creative.
 • Team-Building: activități și jocuri menite să îmbunătățească coeziunea și moralul echipei.
 • Conferințe și seminarii: evenimente mai mari care implică prezentări, discuții și networking.

Organizarea Off-Site Meetings:            

 • Planificare și logistica: alegerea locației, aranjamentele de călătorie și cazare, programul și activitățile.
 • Tehnologie și resurse: asigurarea echipamentului necesar pentru prezentări, conexiune Wi-Fi și alte facilități tehnice.
 • Activități suplimentare: incluzând pauze pentru networking, activități recreative și mese comune pentru a maximiza beneficiile întâlnirii.                  

off-site-meetings2
 

Off-site meetings la Boutique Hotel Le Baron

Boutique Hotel Le Baron amplasat într-un Conac istoric este locul ideal pentru organizarea de off-site meetings datorită combinației sale unice de facilități, locație și atmosferă. Iată câteva motive pentru care acest loc se distinge ca o alegere perfectă pentru întâlniri de afaceri în afara biroului obișnuit: 

off-site-meetings3
 

Locație Pitorescă și Relaxantă:

Situat într-un cadru natural deosebit, Boutique Hotel Le Baron  oferă o priveliște spectaculoasă și o atmosferă liniștită, departe de zgomotul și agitația orașului. Aceasta ajută participanții să se deconecteze de stresul cotidian și să se concentreze pe obiectivele întâlnirii.

Facilități Moderne și Confortabile:

Hotelul  este echipat cu săli de conferințe. Sălile sunt versatile și pot fi adaptate pentru diverse tipuri de întâlniri, de la workshop-uri și seminarii la sesiuni de brainstorming și planificare strategică.

Atmosferă Istorică și Elegantă:

Conacul Boutique Hotel Le Baron  combină eleganța istorică cu confortul modern, oferind un cadru unic și inspirator. Designul arhitectural și decorul interior adaugă un plus de rafinament și stimulează creativitatea și gândirea inovatoare.

Servicii Personalizate și Profesionale:

Personalul hotelului este dedicat asigurării unei experiențe impecabile pentru toți oaspeții. De la aranjamentele tehnice și logistice până la detaliile de ospitalitate, echipa hotelului se asigură că toate necesitățile întâlnirii sunt îndeplinite cu profesionalism și atenție la detalii.

Opțiuni de Recreere și Relaxare:

Conacul  oferă o varietate de opțiuni pentru relaxare și recreere, de la plimbări în livada bio certificata la facilități de wellness. Participanții pot profita de aceste activități pentru a se reîncărca și pentru a socializa într-un cadru informal, întărind astfel legăturile de echipă.

Gastronomie de Calitate:

Restaurantul hotelului, Butoiul Sasului  , oferă o experiență culinară deosebită, cu preparate delicioase realizate din ingrediente locale și de sezon. Participanții pot savura mese rafinate în timpul pauzelor, fie pe terasa exterioară, fie în interiorul confortabil al restaurantului.

Accesibilitate și Confort:

Deși situat într-o zonă liniștită și retrasă, Conacul Boutique Hotel Le Baron  este ușor accesibil, fiind bine conectat la principalele artere de transport. Acest lucru asigură o călătorie confortabilă și fără stres pentru toți participanții.

off-site-meetings4