Despre noi

Boutique Hotel Le Baron este o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Amplasat în mijlocul unei livade superbe și a unei grădini cu legume și fructe certificate ecologic, acest boutique hotel este cu adevărat unic. Conacul în stil neoclasic a fost construită în secolul al XIX-lea și a fost salvată de la degradare de o familie de sași, care a investit mult în reabilitarea completă a acesteia și continuă să o facă. Domeniul impresionant se întinde pe 6 hectare și oferă o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Workshop Kokowa Chocolate

500lei /Oaspete
Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate
Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate Workshop Kokowa Chocolate
Descoperă arta ciocolatei sănătoase la Workshop-ul Kokowa Chocolate! Alături de Wanna de la Kokowa Chocolate, vei crea o ciocolată pe care o poți savura fără regrete, remușcări sau sentimente de vinovăție. Participanții vor învăța procesul de creare a unei ciocolate bean-to-bar de 70%. Un workshop delicios și educativ pentru iubitorii de ciocolată!

 

 

Data: 27. Ianuarie 2024

 

Structura workshopului: 

 

- Welcome drink: Cocoa Infusion 

 

Partea teoretică 

- scurtă istorie a bobului de cacao, proprietățile medicinale, introducere în industria craft bean-to-bar 

 

Workshop-1
 


Partea practică:

-Ciocolată bean-to-bar 70% (O vom avea pregătită, topită, o vom tempera împreună, iar fiecare participant va avea ocazia să o toarne în formă și să o personalizeze cu nuci, semințe, fructe uscate și pudre de fructe de la Transilvania's Finest Foods.)

-Crearea unei ciocolate bean-to-bar de la început până la capăt

-Creare de trufe de ciocolată

-Băuturi la plecare: Kokowa Brew & Ceremonie de cacao

 

Workshop-4
 

 

Locatia workshop: 

Manufactura Transylvanias finest foods in Tarnaveni.

Str. 1 Decembrie 1918 Nr 24 

 

Durata workshop: 

4 ore

 

Workshop-5

 

Mai multe informatii despre Kokowa Chocolate si despre Wanna, fondatoarea KOKOWA gasesti aici.