Despre noi

Boutique Hotel Le Baron este o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Amplasat în mijlocul unei livade superbe și a unei grădini cu legume și fructe certificate ecologic, acest boutique hotel este cu adevărat unic. Conacul în stil neoclasic a fost construită în secolul al XIX-lea și a fost salvată de la degradare de o familie de sași, care a investit mult în reabilitarea completă a acesteia și continuă să o facă. Domeniul impresionant se întinde pe 6 hectare și oferă o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

Inchirieri biciclete

70lei /Oaspete
Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete
Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete Inchirieri biciclete
Sezonul cald este momentul perfect pentru a evada din agitația cotidiană și a te bucura de frumusețea peisajelor naturale. Dacă ești în căutarea unei escapade memorabile, Boutique Hotelul LeBaron îți oferă o oportunitate unică de a explora Transilvania pe două roți. Cu posibilitatea de a închiria biciclete și de a te aventura pe trasee pitorești. (Pretul este per zi si per persoana)

 

Ședere la conacul din Gănești: Un refugiu în eleganța unui conac

weblocatii-transilvania-copy-1.jpg

La conacul din Gănești vei experimenta ospitalitate și rafinament, oferind o experiență de cazare ce amintește de epoca aristocratică. Cu un design arhitectonic ce îmbină armonios elementele de epocă cu confortul modern, te vei simți ca un nobil în propriul tău conac. Fiecare detaliu a fost atent gândit pentru a-ți oferi o ședere relaxantă și memorabilă.

 

O pasiune pentru natură și sănătate: livada certificată BIO 

Pentru cei care apreciază gustul autentic al naturii este important sa stiți că, Boutique Hotelul LeBaron se află pe o suprafața de aproape 60000 de m2 care este certificate BIO. Aici, vei putea degusta fructi și legume proaspete, suculente și pline de aromă, crescute cu dragoste și grijă pentru mediul înconjurător. Această experiență gustativă unică îți va răsfăța simțurile și te va conecta la esența pură a naturii.

weblocatii-transilvania-copy-4.jpg

 

Explorați trasee fascinante pe bicicletă

weblocatii-transilvania-copy-2.jpg

Unul din puncte culminante al experienței oferite de Boutique Hotelul LeBaron poate fi un tur cu biciclete închiriate pentru a explora locurile minunate din împrejurimi. Îți prezentăm câteva dintre destinațiile frumoase pe care le poți descoperi:

  • Villa Vinea: Un colț de rai pentru iubitorii de vinuri și arhitectură rustică. Cu bicicleta, vei străbate podgoriile pitorești și vei savura priveliștea minunată a viilor.
  • Bazna: Un sat tradițional cu biserica fortificata, unde istoria și cultura se împletesc armonios. Explorează împrejurimile pe două roți și lasă-te cucerit de farmecul autentic.
  • Cetatea de Baltă: Cu un castel medieval ce te întâmpină în mister, acest loc îți oferă o călătorie în timp prin străzi înguste și ziduri pline de poveste.
  • Mediaș: Un oraș cu aer medieval, unde clădirile vechi își păstrează farmecul autentic. Bicicletele devin partenerii tăi în a descoperi secretele orașului și străduțele pline de poveste.
  • Băgaciu: Natură sălbatică și liniște desăvârșită. Traseele prin pădure și pe dealuri îți vor dezvălui peisaje spectaculoase și senzații de neuitat.

Acestea sunt doar câteva dintre destinațiile pe care le poți explora cu bicicleta în frumoasa regiune a Transilvaniei. Hotelul Boutique LeBaron îți oferă nu doar o cazare de lux, ci și o experiență completă, prin care vei simți cu adevărat farmecul și autenticitatea acestui colț de rai.

 

weblocatii-transilvania-copy-3.jpg